Bloggcamp med de unge :-)

Dag 1 – fredag 25/6 2010

Vi pakket sekker, soveposer og telt, og benyttet NSBs komfort til Sørlandets perle. Joda; vi har en bil, men vi har også kundekort på toget, og benytter det så ofte som mulig!

Dag 2 – lørdag 26/6 2010

Vi sov godt i vårt nyinnkjøpte telt i Bloggcamp’en, på Odderøya i Kristiansand, med nyyydelig vær. Vi er «de gamle» sammen med de unge, og vi kjenner oss sååå godt ivaretatt og inkludert 🙂 Dette blir spennende!

Jeg ser fram til å møte andre bloggere, twittervenner og lære nytt. Samboer Even er kanskje ikke like ivrig blogger som meg, men han får sikkert inspirasjon her. Hvert fall koser han seg!

Scenen til bloggcamp’en ligger i idylliske Bendiksbukta, og den første til å holde foredrag var Cecilie Staude fra BI, om:  ‘Blogg – ditt personlige varemerke’.

Kristin Oudmayer var neste kvinne, om: ‘Fra blogginnlegg til bok’ – hennes vei via blogg til å bli forfatter av ‘Fordi jeg fortjener det’, også kalt Mobbeboka.

Jeg blir stolt av å høre dyktige damer som holder foredrag, i tillegg til at jeg suger til meg av lærdom!

Moro også å høre ‘bloggnytt’ fra Sverige; Simon Sund og fra USA; Arnt Eriksen. Workshopen var nyttig og spennende; her fikk vi være sammen med «gutta boys» fra blogg.no. Fint å kunne stille spørsmål om det en selv er opptatt av og lurer på, og få andres innspill med en gang.

For meg var det ekstra hyggelig å møte Kristin Oudmayer (‘vrangest’ på twitter) og Célin Thommesen (‘sjefsengel’), siden jeg har tvitret med de et helt år! Vi delte ut hjertelige klemmer til hverandre, og fikk pratet litt. Men siden Even og jeg var litt trøtte på lørdagskvelden mistet vi derfor sosialt samvær og en flott konsertopplevelse med de andre deltakerne, men men…

Dag 3 – søndag 27/6 2010

Even og jeg puttet propper i ørene da vi la oss i teltet, og sov godt den natten også. Vi koste oss videre denne siste bloggcampdagen med hyggelige mennesker og vidunderlig vær 🙂 Super kombinasjon med faglig innputt og nye bekjentskaper!

Martin Bekkelund og Even Sandvold Roland hadde innlegg om ‘Opphavsrett på internett og forbrukermakt’. Veldig moro å høre «historier fra virkeligheten», samt få god info om viktig tema. Videre fikk vi besøk av Stormberggründeren Steinar J. Olsen som – i tillegg til å holde foredrag om ‘Trenger en bedrift blogg, Facebook og Twitter?’ – også tok et lite filmklipp hvor Even og jeg sitter til venstre (foran Steinar), og Célin sitter til høyre 🙂

Thomas Moen & co fortjener en stor takk for vel gjennomført Bloggcamp 2010!

Reklamer

2 kommentarer

Filed under Kultur

2 responses to “Bloggcamp med de unge :-)

  1. Setter veldig pris på at dere deltar og sover på campen, hyggelig å møte dere. Bra workshop i dag følte jeg 🙂

    • Kari Anna Sandvik

      Som du sikkert har forstått var både Even og jeg veldig fornøyd med alt! Jeg vet at det var noe på programmet som du kuttet ut pga. ulike grunner. Synd selvfølgelig, men vi fikk masse ut av det som ble «servert», og takker deg og dine medspillere nok en gang for imøtekommenhet og inkluderende holdning! Det preget hele camp’en 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s